EN
RO
RUVizitînd Alaska - o tară nouă, o viată nouă!

13 iulie 2015

Participarea într-un program de schimb în Statele Unite mi-a adus o mulțime de oportunități de dezvoltare multilaterală, dar și de provocări care m-au ajutat să-mi descoper adevărata personalitate. Mă consider norocos că am avut ocazia să descopăr frumusețea și sălbăticia statului Alaska. Am ales să practic diferite sporturi pe care nu le-am putut practica acasă: schiatul, înotul, tenisul de masă. Sunt foarte mândru de rezultatele obținute în SUA - am descoperit multe lucruri despre punctele mele forte și slabe. Din sport am învățat despre valoarea muncii asiduă, respectful pentru colegi și înțelegerea reciprocă. Toate aceste experienșe îți garantează succesul dacă crezi în tine și știi ce vrei de la bun început.


Sfatul meu este să nu vă grăbiți să vă implicați în o mulțime de activități, ci să alegeți câteva la care vă pricepeți cel mai bine. Lidesrismul înseamnă să fii cel mai bun și să-i ajuși pe alții să crească la rîndul lor. Persoanele potrivite pe care le întâlnești de-a lungul vieții și practicarea sporturilor vor deschide uși noi pentru o viața mai bună și vor crea mai multe oportunități de a deveni mai buni familiști și membri ai comunității.

 

Previous news
23 iunie 2016
Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului de selecție a participanților la Programul de Stagiu Legislativ în SUA, runda 1 octombrie – 15 noiembrie 2016