EN
RO
RUConsiliile Americane din Moldova - invitații evenimentului ”Global Village”

6 octombrie 2014

Consiliile Americane din Moldova s-au numărat printre invitații evenimentului ”Global Village”, un frumos schimb intercultural care a avut loc în Chișinău, luni, 6 octombrie, în incinta Bibliotecii Municipale „B. P. Hașdeu". În cadrul evenimentului „Global Village", tinerii din lume au prezentat specificul țărilor din care provin prin intermediul simbolurilor naționale, a costumelor și bucatelor tradiționale. Evenimentul este organizat în cadrul conferinței „Building Peace in Europe", desfășurată pentru prima dată în Republica Moldova. Aceasta are drept scop familiarizarea oamenilor cu problemele și conflictele întâlnite în Europa de Est, ceea ce are loc cu suportul Guvernului American.

 

Galerie foto: http://diez.md/2014/10/08/foto-tinerii-din-26-de-tari-si-au-prezentat-cultura-la-global-village/

Previous news
Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului de selecție a participanților la Programul de Stagiu Legislativ în SUA, runda de toamnă 2018.
Raportul anual al Consiliilor Americane pentru Invățământ Internațional din Moldova pentru anul 2017 în română sau in rusă
5 mai 2016