EN
RO
RUAd Astra organizează o campanie de colectare a hainelor, organizând și un training util

30 septembrie 2014

O organizație parteneră a Consiliillor Americane din Republica Moldova organizează o campanie de colectare a hainelor, care urmează a fi donate unor orfelinate din Republica Moldova. Cu ocazia aniversării Consiliilor Americane din Republica Moldova, Ad Astra organizează un eveniment de colectare a hainelor, urmat de un training util: cum să te îmbraci correct pentru un interviu. Toți cei interesați au libertatea de a participa. Publicul țintă sunt studenții și tinerii profesioniști. Pentru înregistrare, vizitați pagina Ad Astra. Deși înregistrarea nu este obligatorie, aceasta ar fi necesară pentru a cunoaște în prealabil numărul de participanți. Participanții, de asemenea, pot fi modelele unui training de instruire pentru interviuri. De fapt, aceștia vor fi divizați în echipe mai mici, care vor intra într-o competiție pentru cel mai plăcut și cel mai neplăcut aspect creat pentru un interviu.


Hainele vor fi colectate în fiecare zi între orele 9 :00 - 18:00, până pe data de 26 septembrie la Consiliile Americane, care se află pe str. M. Kogălniceanu, 81. Articolele vestimentare pot fi aduse, de asemenea, în ziua trainingului, care va avea loc pe data de de 26 septembrie, orele 14:00, la aceeași adresă.

Previous news
24 mai 2016
24 iunie 2016
Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului de selecție a participanților la Programul de Stagiu Legislativ în SUA, runda 1 octombrie – 15 noiembrie 2016