EN
RO
RUȘcoala de blogging pentru profesorii de limba engleză din regiuni

1 decembrie 2014

Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova a lansat un proiect inedit pentru profesorii de limba engleză din regiuni interesați să utilizeze tehnologiile moderne în procesul de predare-învățare, și anume blogurile.


EFL BLOGGING SCHOOL FOR REGIONAL TEACHERS 
(Școala de Blogging pentru profesorii de limba engleză din regiuni)
.

 

25 de profesori de limba engleză din diferite regiuni ale țării au început studieze să pas cu pas arta utilizării blogurilor și a altor paltforme online în predarea limbii engleze în școlile și universitățile din Republica Moldova. Proiectul este finanțat de către Ambasada SUA în Republica Moldova și se va derula în perioada 1 septembrie 2014 – 31 februarie 2015.

US flag

Acest proiect este implementat de Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova, graţie susţinerii generoase a poporului american prin prisma unui grant oferit de către Ambasada SUA din Republica Moldova. Opiniile, constatările şi concluziile prezentate şi discutate în cadrul evenimentului aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Previous news
5 mai 2016
Raportul anual al Consiliilor Americane pentru Invățământ Internațional din Moldova pentru anul 2017 în română sau in rusă