EN
RO
RULansarea Cărții FACECONOMICS de Aldous Mina

February, 7 2013

Vă invităm joi 07.02.2013, începînd cu ora 13:00 , la evenimentul de lansare a cărții FACECONOMICS cu participarea autorului american Aldous Mina în incinta

Consiliilor Americane Moldova, Kogălniceanu 76, etajul 2.

(prezentare în limba engleză)

 

Asigurați-vă că lista de cărți pentru citit cuprinde intriganta carte Faceconomics scrisă de Aldous Mina.

Majoritatea dintre noi ne imaginam ca retelele sociale nu fac decat sa creeze relatii personale mai puternice sau sa cereeze oportunitati pentru lansari in cariera. Cu toate acestea, Aldous Mina prezinta un tablou mai mare. Suntem pusi fata in fata cu noua lume a macroeconomiei, printr-o interpretare sincera si provocatoare a globalizarii pietelor; interpetare expusa intr-un stil usor de citit, o aplicatie a vietii reale despre cum platforma media de socializare:

• Schimba dezvoltarile sociale si economice;
• Influenteaza segmentarea pietei;
• Atrage investitii strainte directe;
• Influenteaza globalizarea pietelor.


Ce este Faceconomics?

 

Faceconomics este o teorie conceputa in anul 2006 si dezvoltata intr-un proiect de carte in 2010. Este un exemplu perfect al efectului de multipilicare. Consta in utilizatori de o demografie variata antrenand comunitatea lumii in dezvoltarea pe plan cultural, social, al afacerilor, politic si o structura internationala centrata pe globalizarea pietelor.


Aldous Mina este fondatorul si presedintele Grupului Premier Global Council, o intreprindere globala care foloseste avantajele si atributele de ultima generatie a tehnologiei digitale si a internetului ca instrumente in media sociala, pentru afaceri globale. Grupul a fost dezvoltat, in mod strategic pentru a promova globalizarea pietelor si pentru a intensifica capacitatea comertului international.
Aldous Mina este, de asemenea, fondatorul Fundatiei International Business Council, o organizatie orientata spre afaceri pentru a consolida penetrarea si cresterea pietelor in comertul global, punand in evidenta cresterea afecerilor si oportunitatile de investitii in pietele emergente.

 

 

 

Vă rugăm să confirmați prezența la eveniment scriindu-ne la daniela@americancouncils.md

FACECONOMICS BOOK PRESENTATION


 

 

Previous news
Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului de selecție a participanților la Programul de Stagiu Legislativ în SUA, runda 1 octombrie – 15 noiembrie 2016