EN
RO
RUDesign Logo Training

April, 7 2010

 

Training pentru doritorii de a participa la Concursul Design Logo pentru Comunitatea AbsolvenţilorConsiliul Absolvenților împreună cu Centrul de Resurse pentru Absolvenți anunță primul concurs Desing Logo. Avem nevoie de creativitatea comunității pentru a ne putea identifica în jungla brand'urilor! Fii primul care oferă identitate absolvenților programelor de schimb. Trimite versiunea logo'ului precum și un scurt text de interpretare la adresa: arc.intern@gmail.com până la data de  21 Mai, 2010.

 

Smile Decizia o vom lua împreună pe WWW.USALUMNI.MD

 

Nu aţi creat niciodată un logo? Consiliul Absolvenților şi echipa Business for Youth organizează un training pentru cei care doresc să se iniţieze în arta designului grafic. Training-ul va avea loc sîmbătă, în data de 17 Aprilie,  la orele 14.00 în incinta Consiliilor Americane, Tricolorului 38 - B, Chişinău (http://www.americancouncils.md/ro/ ). Doritorii de a se înscrie sunt rugati să trimită un email cu numele şi informaţia de contact la adresa danielamunca@gmail.com cu titlul „Training Concurs Logo" nu mai tîrziu de data de 15 Aprilie.

Vă urăm succes şi vă aşteptăm la training.

Fii primul care oferă identitate Absolvenților programelor de schimb!

 

 

 

Previous news
American Councils for International Education is pleased to announce that Fall 2018 Professional Fellows Program application is open now through March 30th, 2018. Apply to become a #profellow on a fully-funded, six-week legislative #fellowship in the US! Applicants must be aged 25-35, work in public sector or NGOs, and citizens of Moldova. Don't delay, apply now at: https://ais.americancouncils.org/pfp
American Councils office in Moldova Report for 2017 in Romanian and in Russian