EN
RO
RUÎnscrierea pentru Programul de schimb academic FLEX Pentru elevii cu dizabilitați

August, 14 2015

Înscrierea pentru Programul de schimb academic FLEX

Pentru elevii cu dizabilitați

Consiliile Americane pentru Învăţământ Internaţional anunţă desfăşurarea ediţiei 2016-2017 al „Programului de schimb - FLEX” .

Programul este finanţat în întregime de Guvernul SUA şi oferă elevilor din Republica Moldova posibilitatea de a petrece un an academic în SUA – GRATUIT!

Participanţii îşi vor face studiile într-un liceu din SUA şi vor trăi într-o familie americană. Programul se petrece în bază de concurs deschis, finaliştii fiind selectaţi de către o comisie independentă din SUA.

Candidaţii eligibili cu dizabilitați fizice, născuţi în perioada 15 Martie 1998– 15 Iulie 2001, elevi ai claselor a 8, 9, 10, 11 şi 12 sunt încurajaţi să participe.

Participanții care întrunesc criteriile de selecție pot participa la testări în centrele Regionale (14 localități din Moldova). Este necesar în prealabil să se apropie de echipa FLEX și să ne anunțe de prezență.

Pentru a participa la prima etapă participanţii trebuie să se prezinte la unul din centrele de testare cu:

- certificatul de naştere, buletinul de identitate sau paşaportul internaţional (în original);

- o fotografie tip document 4x5, recentă;

- un creion şi un pix.

Informaţie de contact: Consiliile Americane pentru Învăţământ Internaţional: ACTR/ACCELS Str. Kogălniceanu 81, Chişinău, Moldova MD 2009; Tel: 022 241664

Email: flex@americancouncils.md;

www.americancouncils.md

Previous news
Welcome this week's story “FLEX inspired me to ….”
American Councils office in Moldova Report for 2017 in Romanian and in Russian