Despre Noi

Educația internațională dezvoltă lideri

Datele de contact în Washington

1828 L Street NW Suite 1200
Washington, D.C. 20036

Tel: 202-833-7522
Fax: 202-833-7523
info@americancouncils.org

Oficiul central al Consiliilor Americane

Date de contact în Moldova

Consiliile Americane pentru Educație Internațională este un ONG care creează oportunități educaționale ce pregătesc indivizi și instituții pentru a reuși în lumea noastră interconectată. Faptul că sunt imersați în cultura altor țări, le permite indivizilor să crească personal și profesional, în același timp învățând noi abordări și soluții pentru provocări politice, economice și sociale complexe ale realității prezente.

De la dezvoltarea primelor schimburi de experiență între studenți europeni și americani la inițiativele actuale de sprijinire a educației colaborative dintre SUA, Asia, Africa, Eurasia, Orientul Mijlociu și America de Sud, Consiliile Americane proiectează și implementează programe culturale, profesionale și academice în regiunile lumii considerate critice pentru competitivitatea economică și securitatea națională a SUA. Aceste programe sunt susținute de o cercetare amănunțită care asigură calitatea și integritatea acestora. Participanții noștri devin cetățeni culturali ai lumii, contribuind la înțelegerea reciprocă și colaborarea internațională de succes.

MISIUNE

Un lider în domeniul educației internaționale, al schimburilor academice, al dobândirii și evaluării limbajului și al cercetării, Consiliile Americane pregătesc indivizi și instituții pentru a reuși într-o lume din ce în ce mai interconectată și care se schimbă rapid.

VIZIUNE

Consiliile Americane ajută la construirea unei lumi a cetățenilor cu competențe globale, a instituțiilor de succes și a națiunilor responsabile.

FONDATORI ȘI PARTENERI

Consiliilor Americane i sa încredințat peste jumătate de miliard de dolari în granturi competitive de la agenții guvernamentale și fundații caritabile. Suntem activi și împuterniciți să continuăm misiunea noastră de a oferi un acces sporit la oportunitățile educaționale din întreaga lume, datorită finanțării din surse, inclusiv U.S. Department of Education, Library of Congress, National Endowment for Humanities, Carnegie Corporation of New York, USAID, The Defense Language and National Security Education Office, The U.S. Russia Foundation, U.S. Society Foundations și multe guverne străine și ministerele lor de educație.

CULTURA NOASTRA

”The Nonprofit Times” a clasat Consiliile Americane ca fiind printre primele 50 de organizații non-profit care lucrează în Statele Unite. Cu sediul în centrul Washingtonului, DC, Consiliile Americane se află în epicentrul culturii, al politicii și al cunoașterii. Viziunea organizației este de a construi o lume a cetățenilor cu competențe globale, a instituțiilor de succes și a națiunilor responsabile – o viziune făcută de tradiția puternică a Consiliilor Americane în cercetarea empirică, evaluarea educațională și evaluarea riguroasă a programelor. Aceste capacități, împreună cu personalul foarte divers, multilingv și multicultural al organizației, au asigurat reputația Consiliilor Americane de-a lungul anilor ca lider de gândire în domeniul educației internaționale și al învățării prin imersiune.